Xerox DocuCentre SC2020 – Noi perspective de imprimare în epoca digitală

Epoca digitală oferă numeroase opţiuni pentru realizarea şi monitorizarea datelor, iar pentru a satisface necesarul de calitate şi pentru a optimiza viteza de lucru, producătorii au dezvoltat imprimante multifuncționale tot mai performante, care să facă faţă cu succes celor mai mari exigențe. Dacă înainte accentul se punea exclusiv pe calitatea imaginilor imprimate, în prezent utilizatorii caută soluţii pentru a beneficia de printuri cu caracteristici superioare, fapt pentru care dispozitivele moderne sunt mai mici, mai economice, mai uşor de utilizat.

Un echipament care îndeplineşte cu succes caracteristicile menţionate anterior este imprimanta multifuncțională Xerox DocuCentre SC2020, care vine cu numeroase funcţii şi poate fi utilizată confortabil, îmbunătăţind randamentul şi timpul de lucru.

Xerox DocuCentre SC2020, un echipament cu design compact, uşor de integrat în ansamblul general

Cum multe activităţi se desfăşoară în birouri cu suprafeţe restrânse, spaţiul este foarte preţios. Xerox DocuCentre SC2020 este un dispozitiv cu design compact, ce poate fi integrat cu uşurinţă fără a invada spaţiul personal al angajaţilor. Liniile plăcute, elementele digitale integrate şi dimensiunile reduse fac ca dispozitivul să fie cea mai bună soluţie pentru companiile care doresc să optimizeze toate resursele, fără a renunţa la performanţă şi calitate.

DocuCentre SC2020  – rezultate impresionante în orice situaţie

În orice business eficiența şi calitatea sunt aspecte cheie, iar Xerox DocuCentre SC2020 este un dispozitiv conceput pentru a îmbunătăţi aceste performanţe. Este gândit să lucreze eficient, să economisească resursele şi timpul de lucru.

Interfaţa prietenoasă a imprimantei multifuncționale înlesnește lansarea comenzilor, făcând-o accesibilă chiar şi de cei mai puţin experimentaţi dintre utilizatori. Ecranul LED este intuitiv şi oferă informaţii precise cu privire la situaţia activităţii desfăşurate. Meniul este intuitiv iar navigarea şi accesarea funcţiilor sunt sarcini ce se realizează cu rapiditate.

Calitatea imaginilor imprimate este deosebită, deoarece tehnologia dezvoltată de Xerox, cu electroluminescenţă şi autoscanare permite imprimarea imaginilor la rezoluţie foarte înaltă. Inovaţiile digitale implementate permit obţinerea unor culori vibrante, vii, cu aspect profesional. Fie că sunt imprimate hârtii simple, fie că sunt fotocopiate imagini complexe, precizia oferită de tehnologia Xerox este ridicată.

Un alt aspect apreciat de utilizatori la Xerox DocuCentre SC2020 este faptul că imprimanta funcţionează cu toner EA ECO, care oferă rezultate deosebite cheltuind puține resurse. Faţă de imprimantele convenţionale, care oferă calitate bună având consum ridicat, acest model permite obţinerea  unor imagini cu impact maxim, într-un mod avantajos.

DocuCentre SC2020, echipament competitiv în era digitală!

Atât funcţia de imprimare cât şi cele de printare şi scanare sunt concepute pentru a creşte productivitatea. Pot fi copiate două documente pe o singură pagină, carduri ID, documente centralizate; fără doar şi poate cu imprimanta multifuncțională Xerox DocuCentre SC2020 sunt executate sarcini variate, fără risipă de hârtie, toner și energie.

Pentru a face faţă exigenţelor mari, imprimanta a fost gândită astfel încât şi consumabilele să fie uşor de înlocuit. Faţă de dispozitivele clasice, ce necesită un anumit grad de experienţă şi îndemânare pentru a înlocui cartuşele consumate, la modelul DocuCentre SC2020 ele pot fi înlocuite de persoane cu experiență minimă, datorită modului intuitiv în care sunt poziţionate.

Activităţile realizate în mediul online cu ajutorul device-urilor inteligente sunt completate perfect de tehnologia propusă de Xerox, prin dispozitivul DocuCentre SC2020, iar aceste aspecte permit dezvoltarea fluidă a afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *