Dezvoltarea pieții de imprimante 3D folosite în industria stomatologică

Estimările aproximative realizate de experții economici relatează că până în 2025 Industria Stomatologică Internațional de imprimare 3D, va ajunge la suma de afaceri  7.4 milioane de dolari.

Pe parcursul ultimului deceniu, industria dentară a fost revoluționată de tehnologia de imprimare 3D, datorită materialelor consumabile accesibile. Au fost dezvoltate mai multe aplicații de tipărire 3D, de la fixarea dinților rupți până la alte proceduri mai complicate. Această industrie este foarte nouă, deși este deja impresionant de mare și este în continuă creștere și dezvoltare. Există modalități, aparent, infinite pentru dentiști de a utiliza imprimante dentare 3D, iar viitorul va aduce fără îndoială și mai multe.

Acest tip de imprimare 3D a fost evaluat în 2016 la suma de 1.1 miliarde dolari, dar se anticipează că va avea parte de o creștere normală de mai mult de 23.5% în perioada din 2017-2025. Factorii cheie care asigură creșterea Industriei de imprimare 3D a elementelor stomatologice sunt asigurarea clinicilor și spitalelor stomatologice cu imprimante 3D.  Creșterea numărului populației care apelează la serviciile stomatologice și creșterea veniturilor  menite se dezvolte industria stomatologică, influențează decisiv utilizarea stomatologiei digitale. Cu toate acestea, scenariul de rambursare și procesul strict de reglementare pentru aprobarea echipamentului de imprimare 3D reprezintă o limită în creșterea  aceste industrii.

Achizițiile și fuziunile eficiente  reprezintă unele  dintre strategiile adoptate de producătorii cheie. Lansările de produse noi și   inovațiile tehnologice  continuă să reprezinte strategiile principale adoptate de cei mai importanți producători.

Obiectivul studiului este de a defini dimensiunile Industriei în diferite țări și pe anumite areale în ultimii ani.  Scopul lui este de a anticipa valorile profitului pentru următorii opt ani. Raportul este conceput pentru a încorpora cantitatea și calitatea aspectelor din fiecare regiune și țară implicată în studiu.  În plus raportul oferă și informații  detaliate despre aspecte cruciale precum factorii de conducere și provocările care vor determina creșterea viitoare a industriei. În plus, raportul va include, de asemenea, oportunitățile disponibile în microindustrii pentru ca părțile interesate să investească împreună cu analiza detaliată a peisajului competitiv și a ofertelor de produse ale actorilor-cheie.

Raportul despre piața internațională a imprimării 3D în stomatologie  a fost bazat pe estimările făcute la nivel regional cât și global.  De asemenea, s-a   ținut cont de dimensiunea pieții și cota de piață. În acest studiu se oferă profiluri detaliate  a peisajului  competitiv și se structurează o imagine clară a produselor noi de pe piață, a situației financiare și a tendințelor și strategiilor de marketing.  

În funcție de rata creșterii economice la mondiale din ultimii patru ani pot să se facă aproximări pentru situația în domeniu pentru următorii 5-10 ani.

Datele geografice  de asemenea  un rol important.  În plan global  cele mai substanțiale  creșteri economice se vor atesta în America de Nord,  în special Statele Unite, Canada și Mexic în Europa de progres vor avea parte Germania, Franța, Marea Britanie, Rusia și Italia, în Asia China, Japonia, iar în America de Sud: Brazilia, Argentina și Columbia. Orientul Mijlociu și Africa, vor face parte și ele din dezvoltarea economică a industriei de imprimare 3D în următorii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *