Cum poți utiliza imprimantele 3D pentru decorarea casei

Oportunitățile oferite de imprimantele 3D sunt fascinante și pot oferi idei cu adevărat interesante și  inovative. Imprimantele 3D pot fi folosite pentru a crea obiecte originale și creative de decor.  

Pentru a folosi o imprimantă 3D la crearea decorațiunile este nevoie de materiale consumabile care să corespundă cu necesitățile pe care le urmăriți. Dacă nu dispuneți de o imprimantă 3D puteți să vă adresați unui serviciu specializat care se va ocupa de acest lucru.

Cu ajutorul unei imprimante 3D poate fi realizat un stand pentru căști, o soluție perfectă pentru dj și compozitori care sunt plictisiți de firele interminabile.

Iubitorii de plante pot să-și meșterească acasă un ghiveci creativ pentru plante, care are abilitatea să ude de sine stătător plantele. Designul acestei decorațiuni poate fi perfect încadrat în oricare tip de design interior.  

Vaze spiralate

Acest model de vază pentru flori este unul dintre cele mai apreciate de către fanii imprimării 3D. Decorațiunile  sunt bune pentru testarea capabilităților mașinii desktop în ceea ce privește abordarea geometriei complexe. Ca un bonus, rezultatul final este o vază elegantă în care să puneți flori, creioane sau bețișoare aromate.

Un alt model de vază imprimată 3D, este vaza curbată în formă de fagure.  Acest tip de vază pentru plante are un design geometric unic.

Cuiere pentru chei

Un asemenea element simplu pentru păstrarea cheilor este cea mai bună soluție pentru a evita pierderea cheilor sau a altor obiecte mici. Acest cuier poate fi folosit și pentru agățarea hainelor. Pe lângă beneficiile practice pe care le oferă, cuierul este și un obiect de decor indispensabil în casă. După imprimarea 3D obiectul poate fi agățat  cu ajutorul unui aparat de găurit sau cu bandă adezivă.

Suport pentru produse de birotică

Imprimă un suport pentru elemente de birotică și asigură-te că masa de lucru va fi mereu în ordine. Sortează pixurile, creioanele și clamele de birou în moduri distractive, pentru a crea un aspect plăcut a biroului. Dacă le veți sorta după mărime vă va fi mai ușor să găsiți obiectul de care aveți nevoie sau aranjați-le după culori pentru a crea un joc de nuanțe la job.

Panou pentru litere

Acest element de decor este în totalitate imprimat 3D. Scopul acestei decorațiuni este de a scrie mesaje cu litere și cifre imprimate. Panourile pot fi instalate în camera de zi sau sufrageria. Ramele pentru fotografii, de asemenea, pot fi imprimate 3D, fiind o alternativă mai ieftină a ramelor foto din comerț.

Corp de iluminat

Cu ajutorul imprimantei 3D pot fi confecționate corpuri de iluminat deosebite, de interior. Evitați utilizarea maselor plastice ca material de bază și a flăcării deschise ca sursă de lumină.

Lampa nuke  poate fi un adevărat obiect de arta care să-ți poarte amprenta. Această lampa este deosebita datorită designului  care o aseamănă cu un nor accentuat de luminițele LED din interior.

Lustrele în formă de anghinare sunt un alt obiect de interior care poate fi imprimat 3D. Chiar și cu becurile stinse această decorațiune arată bine, iar atunci când este luminată este și mai atractivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *