TOP 5 cele mai rentabile imprimante moderne

 

Alegerea imprimantei perfecte pentru uz propriu sau pentru îmbunătăţirea activităţii de la birou poate fi o sarcină cu adevărat uşoară, dacă ştii cu precizie care sunt aspectele de care trebuie să ţii seamă, care te ajută să sporeşti randamentul şi productivitatea. Odată ce ai stabilit care sunt detaliile legate de viteza de lucru, performanțe, caracteristici, calitate este important să analizezi și aspectele legate de costuri de achiziţie şi funcţionare.

Spre exemplu o imprimantă cu cerneală clasică poate fi achiziţionată cu preţuri foarte mici, însă periodic trebuie să investeşti în consumabile, iar în unele situaţii costul unor cartuşe cerneală pot ajunge la preţul de achiziţie al întregului dispozitiv. În cazul unui model de imprimantă laser monocrom, preţul de achiziţie este mai ridicat, însă această soluţie poate fi mai economică în timp dacă volumul de pagini imprimate este mare.

În rândurile următoare îţi vom prezenta 5 modele de imprimante care funcţionează perfect cu costuri minime, fără a face rabat la calitate:

Xerox phaser 6000 6000V B

Xerox phaser 6000 6000v_b este un dispozitiv care impresionează datorită aspectului şi a caracteristicilor deosebite. Aceasta imprimantă permite printarea a 12 pagini alb-negru pe minut şi a 10 pagini color pe minut, la rezoluţie de 1200x2400dpi.  Claritatea imaginilor poate fi apreciată de cei mai exigenţi dintre utilizatori.

Cu un singur set de consumabile pot fi printate până la 2000 de pagini în alb – negru şi 1000 color. Costurile de achiziţie şi funcţionare sunt mici, iar calitatea imaginilor este înalta. Cu Xerox phaser 6000 6000v_b pot fi printate până la 30.000 pagini lunar. Modelul se bucura de o memorie generoasă care permite îndeplinirea rapidă a sarcinilor şi poate fi achiziţionat împreună cu accesoriile aferente.

Canon LBP7780CX CR6140B001AA

O imprimantă laser cu caracteristici impresionante care oferă soluţii pentru companiile care doresc să optimizeze productivitatea şi costurile de lucru. Oferă versatilitate business -urilor cu necesar ridicat de tipărire a documentelor. Cu Canon lbp7780cx cr6140b001aa documentele sunt mai clare, mai uşor de citit. Timpul de imprimare este redus, însă calitatea este menţinută la standarde înalte, fapt ce permite un flux continuu de lucru.

 Imprimanta vine cu funcţie de printare faţă-verso, economisind hârtie, timp şi resurse energetice. Pentru că este creată în vederea fluidizării taskurilor este prevăzută cu tava cu capacitate de 500 de coli. Economia este cuvântul cheie în activitatea desfăşurat cu ajutorul lui Canon lbp7780cx cr6140b001aa, cu un singur set de consumabile pot fi imprimate până la  12.000 de pagini.

Canon IP7250 BS6219B006AA

Un model cu cerneală cu ajutorul căruia detaliile sunt extrem de clare, o imprimantă, destinată companiilor cu necesar redus printare care optimizează timpul de lucru, fără a afecta calitatea imaginilor realizate. Cu ajutorul acesteia pot fi scoare până la 15 pagini alb negru sau 10 pagini color pe minut. Este un model ce poate fi integrat cu succes în birouri mici, datorită dimensiunilor compacte. Canon ip7250 bs6219b006aa poate funcţiona eficient cu consumabile standard sau consumabile high yield care permit gestionarea mai bună a rezervelor de cerneală.

HP laserjet enterprise 600 M603DN CE995A

HP laserjet enterprise 600 m603dn ce995a un dispozitiv creat pentru performanță şi calitate. Asigură flux continuu de lucru în condiţii speciale, permite obţinerea unor printuri excepţionale, cu consum minim de resurse și energie. Imprimanta este recomandată business-urilor specializate a căror activitate este orientată pe creaţie şi volum. Cu ajutorul acesteia pot fi scoase până la 60 pagini pe minut, chiar şi în formate speciale. Este prevăzută cu funcţii inovatoare care ajută la economisirea reală de hârtiei şi a resurselor energetice. Opţiunile Eco smart, ajuta la gestionarea eficienta resurselor consumabile, fapt ce permite menţinerea calităţii cu costuri minime.

Canon IP2850 BS8745B006AA

Canon ip2850 BS8745B006AA este un dispozitiv conceput pentru afaceri mici dar specializate. Este un model ce asigură imagini de calitate impresionată cu costuri minime, datorită tehnologiei implementate. Imprimanta este foarte compactă, fapt ce o face ideală pentru birourile personale cu spaţiu redus. Modele de cartuşe de cerneală XL disponibile şi tehnologia de ultima generaţie integrată sunt două elemente care asigură aceiaşi calitate înalta cu resurse minime.

Dar tu pe care o alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *