10 site-uri pe care îți vei petrece timpul în mod productiv

 

 

Te-ai plictisit de vizionarea videoclipurilor sau derularea în mod constant înainte și înapoi a barei de căutare? Iată câteva resurse care te vor ajuta să petreci timpul pe Internet în mod productiv.

Digital Photography School. Acest site este un depozit real de articole si life-hack-uri despre fotografie. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile fotografice sau dacă vrei sa afli cum poti scoate la imprimantă o fotografie digitală, chiar dacă ești nou în această afacere, te poți documenta și învăța lucruri foarte interesante și noi. De asemenea, la Școala de Fotografie digitală, te poți alătura forumului actual al fotografilor.

Duolingo  este o resursă excelentă care te va ajuta cum să înveți limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, rusă și multe alte limbi străine. Nivelul instituțional al educației este gratuit, iar o astfel de perspectivă promițătoare este oferită de creatorii de Duolingo pentru utilizatorii lor. Fiecare lecție de pe acest site pare un joc, deoarece se face citire, ascultare și vorbire, având un număr de vieți care te mențin în lecție, iar prin pierderea lor, vei relua lecția de la capăt.

Instructables este un site în care, cu ajutorul unor clipuri informative interesante poți învăța cum să faci ceva util, de exemplu, dintr-o minge de tenis inutilă sau cum să construiești un gard în curtea din spate. De asemenea, poți trimite creațiile tale altor utilizatori și spectator necunoscuți. Dacă pentru tine nu este suficient acest lucru, poți vizita site-ul eHow.com și poți afla ceva complet și nou pentru tine, cum ar fi: despre gătit, decorare, grădinărit, planificarea bugetului familiei etc.

ECS-UNIV  nu va fi niciodată inutil, deoarece te va ajuta  să îți adaugi cunoștințe din toate domeniile. Este un ghid de training editorial care te învată cum se face o revistă importantă, editoriale, tutoriale, contractarea autorilor, tehnici de review și multe altele.  De asemenea, din arsenalul resursei, vei afla despre evoluția numărului de publicații de-a lungul timpului.

Lumosity este un site care antrenează creierul cu ajutorul unor jocuri distractive, dezvoltate științific. Îți poți crea un program personal de pregătire a memoriei și de menținere a atenției prin care să îți monitorizezi progresul. Acest site este creat de oamenii de știință și de designerii de jocuri. Timp de decenii, cercetătorii au creat sarcini care măsoară abilitățile cognitive și au adaptat unele dintre ele la unele proprii. Astfel au reușit să creeze 60 de jocuri cognitive.

Quora este un site în care poți primi răspunsuri la întrebări din partea unor persoane erudite sau căutându-le printre întrebările deja solicitate, respectiv cu răspunsuri deja formulate,  începând cu activitatea hackerilor și terminând cu primele 10 dintre cele mai dietetice feluri de mâncare.

Spreeder  este un programul online gratuit pentru a căpăta viteză de citire și te ajută să îți îmbunătățești competențele de citire și percepție. Introdu pur și simplu textul pe care dorești să-l citești și Spreeder va avea grijă de orice altceva. Astfel, vei putea citi de trei ori mai repede decât în mod obișnuit.

StackOverflow este un site de întrebări și răspunsuri conceput pentru programatori. Iată câteva resurse suplimentare pentru a învăța programarea: Află X în Minutele Y , Codecademy și W3Schools. Afli, distribui construiești, deoarece aici, vin peste 50 de milioane de dezvoltatori pentru a-și împărtăși cunoștințele și a-și consolida cariera.

TEDed este un site care trezește interesul studenților din întreaga lume și oferă creatorilor o bibliotecă de lecții animate, profesional dezvoltate de profesori și scriitori. Poți adăuga întrebări, poți discuta teme, poți discuta și despre alte materiale la orice prezentare video.

Bookcrossingeste site-ul care, dacă te plictisești, îți va veni în ajutor pentru a-ți petrece timpul cu un avantaj în off-media. Este un site pentru iubitorii de carte care vor să schimbe lumea și să călătorească în același timp.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *